Termékek Menü

Fix háti hordozóssá átalaktott kabát, XL-es

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
10.600 Ft
Cikkszám: HKF-01-XL
Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
Várható szállítás: 2019. szeptember 11.
Színe: lila, méret: XL

Leírás

XL-es méretű (címke szerint: D44, F46, GB18), lila, háti hordozáshoz átalakított téli kabát. A kabát használt kabát volt.

A kétoldali betoldás kívül víz és szélálló anyagot kapott, a bélése két réteg polárból készült, így ugyanolyan meleg, mint maga a kabát. Maga a kabát nem vízlepergetős. A gyermek nyakánál gumival szűkíthető be a nyílás. Azért, hogy a kabát használója kényelmesen tudja behúzni a zsinót, jobb és baloldalon is van nyílás ennek a guminak. Igény szerinti oldalra átvezethető. Ha gyermekünk elaludna, alvócsuklya biztosítja, hogy ne bukjon hátra a feje. A csuklya külseje is vízálló borítást kapott, így az esőtől is védi.

Az alvócsuklya rögzítéséhez a mellkason is bújtatók lettek elhelyezve. A hideg kizárásáért a kabát aljára is került behúzó zsinór.
A kabát kendővel, mei tai-al  és csatossal is használható. Kendővel történő használatkor a babát kicsit alacsonyabbra (ne a tarkóhoz) kell kötni. Mei tai és csatos hordozóval történő hordozáskor kicsit magasabbra, a derékra kell kötni, hogy kellő magasságba kerüljön a baba feje.

A kiterített, betét nélküli kabát méretei:

  • mellszélessége a hónaljnál mérve: 66 cm
  • ujja hossza nyaktól mérve: 76 (+6 cm visszhajtás) cm
  • csípőszélessége: 65 cm
  • kabát háta hossza: 83 cm
További képek
Fontos hírek
Újra nyitva vagyunk!!

+36 70 324 1886
hello@fidini.hu