Termékek Menü
Ön itt jár: > >

GYIK

Hordozós kabát

 • Milyen hordozóval használható? - A Fidini hordozós a következő hordozó eszközökkel használható: kendő, mei tai, csatos, félcsatos.
 • Milyen magasan van a baba fej nyílása a becipzározható betéten? - Elöl hordozás esetében, olyan magasra kössük a babánkat, hogy meg tudjuk puszilni a baba buksiját. Hátul hordozásnál kendővel egy kicsit alacsonyabbra (ne tarkóhoz), a többi hordozóval kicsit magasabbra kell felkötni a babát, körülbelül a lapockánk között legyen a baba feje.
 • Miből van a betoldás? - A betoldás felépítése minden esetben az átalakítandó kabáthoz igazodik. A rétegrend általában a következő: kívül egy vízlepergetős és szél álló anyag, a bélés két réteg polár.

Poncsó

 • Milyen hordozóval használható? - A Fidini hordozós a következő hordozó eszközökkel használható: kendő, mei tai, csatos, félcsatos, karikás, csípőhordozók. Elöl-, hátul- és csípőn hordozáshoz is tudod használni.
 • Milyen hidegben használható? - Vastag pulóverrel veszed fel, illetve gyermekedre polár hordozós overált adsz, akár az első mínuszokig is használhatod.

Űrhajós sapka

 • Elég vastag a sapka? - Minden sapka két rétegből áll, a külső polárból vagy kötött gyapjúból, a bélés minden esetben pamutból készül. A polár vastag tömör anyag, műszálas anyag, sok téli ruházat készül belőle. A gyapjúnak van egy csodás tulajdonsága: télen fűt, nyáron hűt, mindig azt a hőt adja le, amit a testünk közöl vele.
 • Nem fogja a gyapjú szúrni a gyermekem bőrét? - A sapkák úgy vannak megvarrva, hogy a gyapjú sehol sem érintkezik a gyermek bőrével. A bélés és a passzé is, ami közvetlenül érintkezik a gyermek bőrével 95% pamut és 5% elasztán összetételű anyagból készül.
 • Hogyan moshatom? - A gyapjú külsejű sapkákat moshatod kézzel, langyos vízben, samponnal vagy gyapjú finom mosószerrel. Ekkor a sapka deformálódásának elkerülése végett nem szabad a sapkából csavarással eltávolítani a felesleges vizet, hanem inkább nyomkodjuk ki belőle. Ezután fektetve szárítsuk. Ha mosógépben szeretnéd kimosni a gyapjú sapkát, arra is van lehetőség. Ebben az esetben a mosógéped gyapjú programján (30C°-on) moshatod. Szárítani szintén fektetve. A polár és egyéb anyagból készült sapkákat mosógéped 40C°-os programján moshatod és centrifugázhatod.
 • Betehetem szárítógépbe? - A gyapjú sapkákat semmiféle képpen ne tedd a szárítóbe, mert tönkremegy. A polár sapkákat is csak saját felelősségre. Az ebből eredő rongálódásért és sérülésért nem vállalunk garanciát.

Hordozós csizma:

 • Mekkora lábacskákra jók a csizmák? - Három méretben kaphatóak a csizmák: 16-17, ennek a belső talp hossza: 10cm. A következő méret a 18-19-es, melynek a belső talp hossza 11 cm. A legnagyobb méret a 20-21-es, mely kb. 12 cm a belseje.
 • Járhat benne az utcán? - Mivel a külső anyag vízálló rétegből készül pár pillanatra leteheted benne a földre gyermkedet, de tartós járásra nem alkalmas. A varrás öltések között beszivároghat a nedvesség és az aszfalton sérülhet is az anyag.
 • Hogyan moshatom? - Mosógéped bármely 40C°-os programján moshatod és centrifugázhatod.
 • Betehetem szárítógépbe? - Nem. Az ebből eredő rongálódásért és sérülésért nem vállalunk garanciát.

 

Fontos hírek
Újra nyitva vagyunk!!

+36 70 324 1886
hello@fidini.hu