Termékek Menü

Lepke hímzésű címkepárna, műanyag rögzítő csattal

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.290 Ft
Cikkszám: CP-L-1
Raktárkészlet 1: Elfogyott
Várható szállítás: 2019. augusztus 07.

Leírás

 
Kisbabád folyton rágcsál és folyik a nyála?
Észrevetted, hogy a babák szinte csak a címkét rágcsálják a játékokon?
 
A Fidini címkepárna segít átvészelni a fogzós, nyálcsorgatós időszakot. A párnán lévő változatos anyagú szalagok fejlesztik gyermekünk tapintását, a különböző színek és minták felkeltik érdeklődését. A biztonságosan felvarrt szilikon kiegészítőket biztonságosan rágcsálhatja baba, nem kell aggódnunk, hogy lenyeli, vagy lepottyan egy alkatrész. A kendőre varrt rögzítő csattal, rácsatolhatod a ruhácskájára is, így biztosan nem tudja ledobni a földre.
 
Ennek a rongyinak a lepkés oldala pamut futterből, a másik oldal babyplüssből készült. Minden szalag és kiegészítő, ami a címkepárnára fel lett varrva, háromszorosan lett rögzítve. Így biztosan nem tudja babád kivarázsolni a varrásból és nem tudja lenyelni. Minden rongyi egyedi, nem készül belőle még egy ugyanolyan.
 
A legöregebb címkepárnám 8 éves, és még mindig szép állapotban van, annak ellenére, hogy két lányka nyúzta őket. Ha az általad vásárolt címkepárnából az anyag szátrongyolódása előtt kijönnének a szalagok, csak jelentkezz és kapsz helyette egy másikat. Ennyire biztos vagyok a termék minőségében.

 További képekért kattints a képre és lapozz.

További képek
Fontos hírek
Újra nyitva vagyunk!!

+36 70 324 1886
hello@fidini.hu