Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólam

Rólam

Három gyermekes édesanyaként a hordozás minden örömét és problémáját végig tapasztaltam. Az a célom, hogy jó minőségű hordozós termékekkel tudjam ellátni a télen is hordozni szándékozó édesanyákat, hogy az általam készített praktikus kiegészítőkkel megkönnyítsem a hordozós mindennapjaikat.
Saját gyermekeim hordozása során azt tapasztaltam, hogy növekedésükkel és az évszakok változásával más-más igények és problémák, kérdések merülnek fel. Hogyan hordozzam őket télen? Hogy öltözzek fel, mit adjak fel rá? Mit tegyek hogy ne csússzon le a kabátomról a hordozó, hogy ne csavarodjon el a baba fején a sapka? Mit adjak rá, hogy ne fagyjon le a lába? Sok kísérletezést követően mindegyik problémára megtaláltam megoldást, és sikerült olyan termékeket kifejlesztenem, amelyek megkönnyítik a hordozást.
 
2007-ben, mikor második gyermekemmel voltam várandós, kerültem a mosható pelenkázás és a hordozás bűvkörébe. Eleinte a mosható pelenkák készítése okozott örömöt,majd fokozatosan a hordozáshoz kapcsolódó holmik felé fordultam. A Székesfehérvári Babahordozó Klub (2015-től egyesület) alapítóival, akik nem utolsó sorban hordozási tanácsadók is, 2008 óta szoros együttműködést sikerült kialakítani. Az elmúlt években velük és az hordozó klubos  édesanyákkal közösen, fokozatosan sikerült egy olyan termék palettát kialakítanom, mely több hordozáshoz kapcsolódó, hasznos ruházatot és kiegészítőt tartalmaz mind a szülőknek, mind gyermeküknek.
 
Fontosnak, hogy a felhalmozott tapasztalatomat átadjam a szülőknek, hogy ezzel megkönnyítsem a hordozni szándékozók életét. A folyamatos termékfejlesztés biztosítja, hogy az általam készített termékek a lehető legjobban szolgálják ki az egész hordozás alatt a családokat. Minden termékemet a piacra kerülés előtt hordozási tanácsadókkal véleményeztetem és a vásárló szülőktől is kérem az építő jellegű vélemény visszacsatolásokat.
 
A hordozás a babának és a szülőnek is egyaránt öröm. Kielégíti a szoros testi-lelki kapcsolat igényét, és megalapozza a kötődő nevelést. Ne add ezt fel a téli hordozás során felmerülő gondok miatt se, hiszen ezekre van már megoldás!
Csak nézz körül nálam, és meglátod! Ha valamelyik problémádra nem találtál nálam megoldást, csak keress bátran!

Kuchta Ildikó

e-mail: hello@fidini.hu
telefon: 70/324-1886

 

Kapcsolat
Kuchta Ildikó
+36 70 324 1886
hello@fidini.hu